Плочки CSA Insideart pal. moon 90×90 2кл.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Дебелина

10mm

Пакување

1,62m2

Завршна обработка

полирана

Kласа

II

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија