Ceresit CT17 Прајмер со длабоко дејство 10L

880 ден

Синтетички основен премаз
Карактеристики:
Ја зајакнува површината;
За врз високовпивачки подлоги;
Намалува апсорпција;
Го подобрува нанесувањето на следните слоеви;
Многу ниска емисија (EC 1).
За премачкуње ѕидови и подови со високовпивачки, критични подлоги пред нанесување или фиксирање каков било друг слој.
CT 17 е исто така достапен како проѕирен прајмер и особено е погоден под светли, провидни бои и тапети.

Карактеристики

Пакување

10L

Потекло

Србија

Производител

Henkel

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Ceresit CT17 Прајмер со длабоко дејство 10L”