Плочки CSA Oxidart Silver 60х60 1кл.

1.670 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Пакување

1,44m2

Класа

I

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија