Плочки CSA Covelano White 90×90 2kl.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Пакување

1,62m2

класа

II

дебелина

10 mm

Завршна обработка

мат R9

Употреба

надворешна/ внатрешна, ѕид, под

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Обработка

ретифицирана

Можеби ќе ви се допадне и...