Плочки CSA Revstone Grey 90×90 2kl.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

90x90cm

Дебелина

10mm

Пакување

1.62m2

Употреба

внатрешна, надворешна, ѕид, под

Завршна обработка

мат, R9

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Можеби ќе ви се допадне и...