Ја изгубивте вашата лозинка? Ве молиме внесете го Вашето корисничко име или е-пошта. Ќе добиете линк на вашата е-пошта со цел да ја креирате нова лозинка.

Вработуваме помошник магационер

- Ракувач со виљушкар-искуство 1 год. минимум

- Искуство во магацинско работење- 1 год. минимум

- Тимско работење

Товарење и истоварување на роба во склад. Одржување на магацински простор.

Работната позиција е во Скопје.

За подетални информации контактирајте на 071/266-366

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка