fbpx
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравје, Мега салонот во Скопје како и продавницата и складот на локација Куманово 2/ул. Јоско Илиевски ќе работат со скратено работно време од пон-саб: 08ч-15ч

Мега салонот и складот на локација Куманово 1/Нас. Карпош, 1300 Куманово, поради новонастанатата ситуација до следното известување нема да работи.

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка