Ytong Siporex-Блок D440/5cm

125 ден

Единица мерка: парче
Ytong-блоковите се современ, градежен материјал за ѕидање од поробетон со одлични термо-изолациски својства.
Предности:
– Отпорни на пожар, имаат оптимална звучна изолација и се лесни за обработка и обликување.
– Се користат за едноставни обложувања, уредување на ентериери, но и за масивни и комплексни градби.
– Градбата со нив е 2.5 пати побрза во споредба со класичните блокови.

Шифра: 1914 Категории: , ,

Карактеристики

Димензија

60x5x25cm

Производител

Ytong

Потекло

Србија

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Ytong Siporex-Блок D440/5cm”