Weber F-605 Flex Лепило за плочки со поголемо оптоварување

580 ден

Dust free-Технологија при која се намалува одделувањето на прашината при работа.
Отпорен на високо оптоварени површини.
Отпорен на мраз и еластичен.
Погодно е за сврзување плочи на стари облоги на плочи (плочки на плочки), како и за поставување подни облоги на системи за подно греење, на гипс картон и гипс гипс картон по грундирање со Вебер.Прим 801. За надворешна и внатрешна употреба.
Стапка на трошење:
2 до 5 кг / м2 во зависност од големината на забите на мистрија и нивото на основата. За да се оптимизира потрошувачката на лепило, подлогата мора да се подготви што е можно рамномерно, без дупки и неправилности.

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Be the first to review “Weber F-605 Flex Лепило за плочки со поголемо оптоварување”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *