Сет мебел за бања Zen 60 бел

10.500 ден

Категорија

Карактеристики

Димензија

40x22x51cm

Колекција

Zen

Пакување

Сет елемент, мијалник и огледало

Потекло

Турција

Состав

MDF, иверка, керамика, стакло

Завршна обработка

Cјајна