Попуст!

Maxima Keramol Plus- лепило за керамички плочки

280 ден

KERAMOL Plus е лепило за керамички плочки на база на  врзивни средства, посебно селектирани агрегати, синтетички полимери и адитиви. Погоден е за вградување на керамички плочки, камени мозаици и камени плочки. Наменет е за вградување на керамички плочки во ентериери, на ѕидни и подни површини. Истотака и за простории кои се под краткотрајно влијание на зголемена влажност (кујни, бањи, тоалети) и за надворешни работи, кога се вградуваат впивливи плочкина впивливи површини.

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Maxima Keramol Plus- лепило за керамички плочки”