Импрегниран бродски под-Борово дрво-4.0m

1.370 ден

Единица мерка-m²

Карактеристики

Димензија

25x144x4000mm

Пакување

2.304m2

Пакување во кутија

4 даски

Потекло

Австрија

Производител

Hasslacher Norica Timber

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Импрегниран бродски под-Борово дрво-4.0m”