Egger ОСБ Плоча од техничка класа 3/15mm

854 ден

Единечна мерка: парче
ОСБ-3-табла со перо и жлеб.
ОСБ плочи се изработени во три функционални слоја на микрофурнир или ивер. Посебна геометрија и ориентација на покривните слоеви, како и лепење без формалдехид, обезбедуваат најдобри технички својства, во согласност со европските стандарди. ОСБ 3 плочите се предвидени за носечка употреба на сува подлога. Се применуваат за опремување на продавници, за пакување, обложување итн.
ОСБ3-табла со перо и жлеб.

Карактеристики

Димензија

2.5×0.675m

Дебелина

15mm

Производител

Egger

Потекло

Германија

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Be the first to review “Egger ОСБ Плоча од техничка класа 3/15mm”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *