Egger ОСБ Плоча од техничка класа 3

805 ден

ОСБ плочи се изработени во три функционални слоја на микрофурнир или ивер. Посебна геометрија и ориентација на покривните слоеви, како и лепење без формалдехид,обезбедуваат најдобри технички својства, во согласност со европските стандарди. ОСБ 3 плочите се повекенаменски плочи, предвидени за користење на суви или влажни површини.Се применуваат за ентериери и екстериери, за пакување, дрвоградба, шалување при бетонирање, итн.Имаат рамни рабови и можат да бидат со брусена или не брусена површина.

Карактеристики

Производител

Egger

Димензија

l=250 cm, 1,5×67.5 cm

Потекло

Германија

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Be the first to review “Egger ОСБ Плоча од техничка класа 3”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *