Плочки CSA Shadestone light 90×90 2kl

1.480 ден

единица мерка m2

Карактеристики

Димензија

90х90cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,44m2

Употреба

надворешна, внатрешна, ѕид, под

Завршна обработка

мат

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Можеби ќе ви се допадне и...