Плочки CSA Shadestone Dark 2кл. 90×90

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово
  • Цената е за последна количина 12,15m2
  • Цената е за вела количина

Карактеристики

Димензија

90х90cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,62m2

Употреба

внатрешна, надворешна, под, ѕид

Завршна обработка

мат

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Класа

II