Плочки CSA Set Concrete White 90×90 2кл.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово
  • Цената е за вкупната последна количина 11,34м2

Карактеристики

Димензија

90х90cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,62m2

Употреба

внатрешна, надворешна, ѕид, под

Завршна обработка

мат, R9

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија