Попуст!

Плочки CSA Arabescato 89×89 2kl.

948 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

89х89cm

Дебелинха

10cm

Завршна обработка

Полирана

Производител

Sant Agostino

Потекло

Италија

Употреба

внатрешна, под, ѕид

Обработка

ректифицирана