Алуминиумски страничен профил за лексан настрешница

2.830 ден

Единица мерка: парче

Карактеристики

Должина

1m

Забелешка

Страничен профил за лексан настрешница. Изработена од алуминиум во мат-сребрен финиш и мат-црн финиш.
Достапни за 6mm лексан плоча.

Состав

Алуминиум

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Алуминиумски страничен профил за лексан настрешница”