СЕ ИЗДAВА ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА
 

Деловниот простор е во склоп на објектот на „Мега Мол“ и со вкупна површина од 887 m2 во о. Кисела Вода на ул. Борис Трајковски бр.62 (поранешна Првомајска) со следнава содржина

1. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-АПАРТМАНИ 510 m2

-поделен на 10 засебни простории со сопствени тоалети, погодни
за канцелариско работење или апартманско сместување.

2. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 210 m2

-погоден за административен дел.

3. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-ГАЛЕРИЈА I 90 m2

-погоден за административен дел.

4. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР-ГАЛЕРИЈА II 77 m2

-погоден за административен дел.
Објектот се наоѓа на атрактивна локација во општина Кисела
Вода на ул.Борис Трајковски бр.62 (поранешна Првомајска), веднаш
до маркет “СУПЕР ТИНЕКС”.

СОВРЕМЕНО И ЛУКСУЗНО ИЗГРАДЕН ОБЈЕКТ НА
3 НИВОА СО:

  • СОПСТВЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР
  • ВИДЕО НАДЗОР, КОНТРОЛА НА ПРИСТАП И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ЦЕЛИОТ ОБЈЕКТ (24/7)
  • ЕНЕРГЕТСКО ЕФИКАСЕН ОБЈЕКТ
  • ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ
  • LED ОСВЕТЛУВАЊЕ
  • КОМУНИКАЦИЈА СО ДВА ЗАСЕБНИ ЛИФТА, ЕСКАЛАТОР И СКАЛИ
  • МАГАЦИНСКИ ДЕЛ

Контактирајте нè

071 208 493
071 266 366
02 322 3722
02 322 2112

Се издава ексклузивен деловен простор во Мега Мол

СЕ ИЗДАВА ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР на 3 нивоа, во склоп на објектот на „Мега Мол“ со вкупна површина од 887 m2 во општина Кисела Вода на ул. Борис Трајковски бр.62 (поранешна Првомајска). Некои од предностите на деловниот простор: 🅿️ Сопствен паркинг ♻️ Енергетско ефикасен објект 🔆 Централно греење и ладење ⏫ Комуникација со два засебни лифта, ескалатор и скали 🎥 Видео надзор и 24/7 обезбедување на целиот објект 🛅 Магацински дел Погледнете повеќе на: http://bit.ly/39Wfsq9 Контактирајте нè на: 071 208 493 071 266 366 02 322 3722 02 322 2112

Posted by Mega on Friday, February 14, 2020

Погледни галерија од деловните простории:

Погледни скици од деловните простории:

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка

дознајте први!

Внесете ја вашата е-маил адреса подолу за да дознаете први за сите акции и попусти.