fbpx

We are coming soon!

Condimentum ipsum a adipiscing hac dolor set consectetur.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Notify Me

Stay Updated on all that’s new add noteworthy

(+91)7-723-4608 / Aurosfurniture@domain.vn

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравје, Мега салонот во Скопје, продавницата и складот на локација Куманово 2/ул. Јоско Илиевски, Мега салонот и складот на локација Куманово 1/Нас. Карпош, 1300 Куманово ќе работат со скратено работно време од пон-саб: 08ч-15ч

 

CLOSE
Add to cart